Gratis E-Learning Vicente Gandia

Alles leren over de Spaanse wijngebieden? Verschillende Spaanse druivenrassen ontdekken? Met het GRATIS E-Learning programma van Vicente Gandia kom je meer te weten.

Vicente Gandía is een wijnhuis, opgericht in 1885 in Valencia en is inmiddels meer dan een eeuw oud. Op dit moment heeft de vierde generatie van de Gandia familie de leiding over het wijnhuis. Vicente Gandia is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waar het op is gebouwd; een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de wijn traditie te vergeten.

Vicente Gandía heeft altijd bekend gestaan om haar internationale aanpak, wat ervoor heeft gezorgd dat de wijnen van Vicente Gandia vandaag de dag in meer dan 90 landen en in 5 continenten worden verkocht.

Vicente Gandía is het grootste wijnhuis in de omgeving van Valencia en heeft, volgens de Penin Guide, (Spaanse wijngids)n de beste prijs-kwaliteit verhouding.

In 2014 is Vicente Gandia uitgeroepen tot beste Spaanse wijnproducent tijdens de prestigieuze internationale competitie AWC Vienna. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’, Vicente Gandia toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen in de wereld.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Vicente Gandia volgt een MVO-model bestaande uit actieve sociale economische en ecologische betrokkenheid dat de leefomstandigheden verbeterd. Bovendien ondersteunt Vicente Gandia het met mate en verantwoord wijn drinken en benadrukt het de positieve effecten op gezondheid hiervan. 

De kwaliteit

Vicente Gandia krijgt elk jaar de hoogste beoordeling in de BRC en IFS standaarden. Dit zijn erkende standaarden van wereld prestige in de food sector. Het is een van de weinige organisaties in de wereld met AEO-certificatie. Dit garandeert naleving van strenge veiligheids standaarden, regels en een sterke economische betrouwbaarheid.