Luigi Bosca La Linda, Torrontés

Artikelnummer
05824
De Finca La Linda Torrontés heeft een heldere gele kleur. In de geur aroma's met tonen van rozengeuren en een beetje lavendel. De smaak is fruitig en bloemig. Goed gebalanceerde en intense smaak met een fijne zuurgraad. Daarbij het bloemige karakter dat bij Torrontés hoort. Afdronk is soepel en fris.
Omschrijving
De La Linda Torrontés is een wijn uit de La Linda serie van de familie Arizu die zijn wijnen onder naam Luigi Bosca op de markt brengt. De wijnen van Luigi Bosca hebben een grote reputatie door hun intensiteit, fruit en diepgang wat voor de La Linda Torrontés niet anders is. De La Linda Torrontès heeft een heldere gele kleur. In de geur aroma's van rozengeuren en een beetje lavendel. De smaak is fruitig en bloemig. Goed gebalanceerde en intense smaak met een fijne zuurgraad. Daarbij het bloemigekarakter dat bij Torrentkarakter dat bij Torrontèshoort. Afdronk is soepel en fris.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
14%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Argentinië
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Mendoza
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
De smaak is fruitig en bloemig. Goed gebalanceerd en intense smaak met een fijne zuurgraad. Daarbij het bloemige karakter dat bij Torrontés hoort. De afdronk is soepel.
Druivensoort
torrontes
Jaar
2019