Chiloé Reserva Carménère

Artikelnummer
05417
Een betoverend bouquet van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accent. Een evenwichtige wijn, met grote typiciteit en een geweldige afdronk.
Omschrijving
Chiloé wijnen zijn door de familie Pedregal ontwikkeld als een eerbetoon aan de onontdekte prachten van het gelijknamige eiland Chiloé in Chili. Gefascineerd door het prachtige uitzicht ende warmte van het terroir, plantte Carlos Adolfo hier zijn eerste wijngaard in 1825. Met het assortiment Chiloé, Winemaker's Selection, en Chilóe Reserva brengen zij een ode aan het magische Chileense eiland Chiloé en nemen zij u mee op ontdekkingsreis naar het beste wat Chili tebieden heeft in haar rijke aanbod aan kwaliteitswijnen. Diep robijnrood met blauwige weerschijn. Een betoverend bouquet van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accent. De mond wordt verwend met een romige, geconcentreerde smaak van bramen, cassis en pruimen die versmolten is met tonen van chocolade en toffee. Een evenwichtige wijn, met grote typiciteit en een geweldige afdronk.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
14%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Chili
Ligging wijngaard
Loncomilla valley
Verpakkingshoeveelheid
6
Regio
Maule Valley
Seal / afsluiting
KURK
Wijnhuis
Volume
0.75l
Wijnkaart omschrijving
Reserva Carménère wijn, met grote typiciteit van kersen en zwarte pruimen met een geroosterd en kruidig accenten een geweldige afdronk.
Wijn/Spijs combinatie
Lamsvlees, stoofpot, vleesgerechten en pittige kazen
Druivensoort
carmenere
Jaar
2017