La Tulipe Slurpie Rouge

Artikelnummer
05579
Slurpie Rouge is een pure, eerlijke boerenwijn, gemaakt van syrah en een toefje cabernet sauvignon. Dankzij haar rijke, sappige structuur en haar alcoholpercentage is dit een volle, fruitige rode Slurp. Een explosie van smaak in je mond waar je niet snel genoeg van krijgt. Gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic Multilayer pet dus ideaal voor buitenevenementen of catering!
Omschrijving
Onze Slurpies zijn gebotteld in klimaatondersteunend gerecycled plastic. Dit is een bijzondere soort genaamd 'Multilayer pet'; een door Nasa ontwikkelde milieuvriendelijk plasticsoort speciaal om te waarborgen dat de fles geen invloed heeft op de smaak van de wijn. Deze plasticsoort is veel lichter dan glas en dus aanzienlijk minder belastend voor het milieu qua transport. En... een doos Slurpie kun je gewoon laten vallen: onbreekbaar! Ideaal voor buitenevenementen, catering of andere plekken waar je een stoere no-nonsense uistraling wilt hebben en toch volle, rijke wijnen wilt schenken. Slurpie Rouge is een pure, eerlijke boerenwijn, gemaakt van syrah en een toefje cabernet sauvignon. Dankzij haar rijke sappige structuur en haar alcoholpercentage is dit een volle fruitige slurp. Een explosie van smaak in je mond waar je niet snel genoeg van krijgt.
Uitgebreide informatie
Alcohol percentage
13%
Allergeen sulfiet
Ja
Allergeen melkbestandsdelen
Nee
Land
Spanje
Ligging wijngaard
Door het warme klimaat en het gebruik van de nieuwste technieken, worden in La Mancha zeer kwalitatieve wijnen gemaakt. De syrah en cabernet sauvignon druiven profiteren hier van het gunstige klimaat en zijn de basis van deze heerlijke slurpwijn.
Verpakkingshoeveelheid
12
Regio
La mancha
Seal / afsluiting
SCHROEFDOP
Wijnhuis
Volume
0.25l
Wijnkaart omschrijving
Slurpie Rouge is een pure, eerlijke boerenwijn, gemaakt van diepzwarte cabernet sauvignon en syrah druiven. Gebotteld in 'Multilayer pet'.
Wijn/Spijs combinatie
Heerlijk bij een lekker stukje vlees, maar ook watertandend lekker bij een stoere kaasplank of bij een flink stuk gegrilde tonijn of een stuk rood vlees.
Druivensoort
cabernet sauvignon, syrah
Jaar
2018